Een stap verder!
Closer 2020
Informatie
Belangrijk! In verband met het Coronavirus zijn wij genoodzaakt het evenement af te gelasten, tot onze grote spijt. Omdat we jullie willen voorzien in een tof weekend en wij het het graag door willen laten gaan, wordt het Closer weekend verplaatst naar een later tijdstip dit jaar! De details hiervan worden nader bepaald en worden wanneer dit duidelijk is met jullie gedeeld. Vriendelijke groet, het Closer team.

Informatie

Wat is het?
Het Closer-weekend zal een korte reis zijn waarin jij met 30 jongeren wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen; fysieke grenzen maar ook geestelijke grenzen die je tegenhouden een stap richting God te zetten. Je wordt dus uitgenodigd om individueel maar ook samen als groep dichter bij jezelf en bij God te komen staan. Het weekend bevat sportactiviteiten die vloeiend overgaan in overdenkingen, preken, gesprekken en ook feestmomenten. Alle activiteiten worden verzorgd door de pastorale mentoren, die met je zullen optrekken het hele weekend.

Op dit 18+ weekend wordt je ingedeeld in groepen van 6-8 leeftijdsgenoten waarmee je de sport- en geestelijke activiteiten gaat doen. Het sporten is gericht op samenwerking, waardoor jij zelf geen atleet hoeft te zijn maar wel nodig bent om het doel te halen. De combinatie van het sporten met geestelijke overdenkingen zullen jou doen laten opbloeien waarvan jij en je omgeving van zal genieten. Een investering die het waard is!Waar en wanneer is het?
Het weekend vindt plaats op het eiland Ameland. Hierdoor kun je zodra je de boot opstapt het hectische, dagelijkse leven achterlaten.

Dit alles zal plaatsvinden in het weekend van 27 t/m 29 maart 2020. Vrijdagmiddag rond 17:00 uur ga je samen met je groepje in auto’s richting de boot in Holwerd, die vertrekt om 19:30 uur. De auto zal daar het weekend blijven staan. Zondagmiddag gaan we weer met de boot terug.

Wat kost het?
Om dit te kunnen bekostigen vragen wij p.p. € 75,-. Dit bedrag omvat de bootreis heen en weer, de overnachtingen, alle activiteiten en eten & drinken. Oftewel, all-inclusive.

Wat moet ik meenemen?
Kleding
 • Wandel/bergschoenen (+ sokken)
 • Sportschoenen
 • Sportkleding (lang en kort)
 • Regenkleding
 • Regenjas/warme winddichte jas
 • Warme kleding (thermo)
 • Handschoenen
Overig
 • Bijbel
 • Toiletspullen
 • Handdoeken
 • Pen en papier
 • Zaklamp
Alcoholische drinken zullen worden verzorgd door ons, dus dit hoef je niet mee te nemen.

Hoe geef ik mij op?
Vul hieronder (per persoon) het invulformulier in. Je kan daarbij aangeven met wie je graag in een groep zou willen zitten. Geef ook aan of je met een auto naar Holwerd kan rijden.

Wanneer je aangemeld bent zal je wekelijks via WhatsApp video’s ontvangen waarin de pastorale mentoren zich introduceren en je van ze een overdenking ter voorbereiding krijgt.

Let op: er zijn maar 30 plekken! Aanmelden kan tot maandag 9 maart!

Vragen? Neem contact met ons op via het nummer onderaan de pagina!

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het closer! weekend. We willen graag ook enkele dingen van jou weten. In het opmerkingen vak hieronder kan je jezelf voorstellen, aangeven of je kan rijden (voor de heen- en terugweg), en een voorkeur aangeven of je met bepaalde mensen in een groep wilt zitten. Dit hoeft natuurlijk niet, dan delen wij je in.

Over

Dit evenement wordt in samenwerking met QliQ georganiseerd. Heb je vragen of opmerkingen over Closer! 2020? Schroom niet om ons te benaderen. Wil je misschien vrijwilliger zijn op dit weekend? Ook dan horen we graag van je!

Contact
leerhuis@qliqdronten.nl